Adres Massagepraktijk:

Lambertushof 63
5667SC Geldrop

info@inbalansgeldrop.nl

Tel: 040 - 841 00 30

Mob: 06 - 41 00 35 91

Beauty

Openingstijden:

Alleen op afspraak
Beauty
  • Header

Je kindje aanraken en voelen. Een rustmoment in de dag. Een cursus babymassage is heerlijk voor je baby en voor jou en mag je doen vanaf het moment dat je baby 6 weken is !

Zonder woorden leer je de taal van je baby verstaan: lichaamstaal. In de eerste negen maanden is dit de enige taal die je baby spreekt. Met de Shantala babymassage, die eenvoudig te leren is, activeer je zowel jouw eigen zintuigen als die van jouw baby. Daardoor voel je intuïtief aan wat goed is voor jouw baby en leer je je baby nog beter kennen en aanvoelen. Daarnaast heeft de babymassage een positieve invloed op de spier-ontwikkeling, doorbloeding van de huid, spijsvertering, kan het helpen bij krampjes of in slaap komen en werkt preventief in het voorkomen van ziekte. Kortom, je versterkt de gezondheid van je baby !

Tijdens de eerste les ontvang je een uitgebreide en duidelijke cursusmap. Hieruit bespreken we kort een klein stukje theorie over wat massage met je doet (zowel lichamelijk als geestelijk) en wanneer je niet mag masseren. De rest van de theorie kun je zelf doorlezen.

Dan gaan we direct over tot het leuke gedeelte en leer je de massage-technieken om de buik, armen, handjes, benen en voetjes te masseren. Bij de tweede les herhaal je de massagetechnieken van de eerste les en leer je meteen de technieken voor de rug en het gezichtje en beheers je de volledige Shantala babymassage.

Tijdens de cursus maak je gebruik van mijn massage-olie. Hiervoor gebruik ik druivenpit olie. Aan het einde van de eerste les krijg je een flesje druivenpit olie mee.

Daarnaast vind ik nazorg ook heel belangrijk. Dit betekent dat je na afloop van de cursus mij altijd mag bellen of mailen met vragen over de massage-technieken of het theoretische gedeelte uit de cursusmap.

Locatie

Deze cursus wordt gegeven bij Massagepraktijk In Balans Geldrop.

Datums en tijden

Prívé cursus..

Inschrijven kan alleen op
maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur.

Datum: in onderling overleg
Tijden: 2 lessen à 1 1/2 uur

Cursus Shantala babymassage, prívé cursus € 125,00 Neem voor inschrijven contact op.


De cursus is inclusief koffie, thee, of water, gebruik massage-olie en uitgebreid naslagwerk.